Atenció al client

Mou-te per Valls amb transport públic

Informació

Per a qualsevol consulta sobre informació horària, reclamar objectes perduts o, simplement, fer-nos arribar algun suggeriment, us podeu adreçar a nosaltres trucant al telèfon 977 601 262 o mitjançant la següent adreça de correu electrònic: info@vallsbus.com o a les nostres oficiones: C/ de l’Avenir 44 · 43800 VALLS

Un servei de qualitat

60 anys de bus urbà (1964 - 2024)

Tarifes

El servei de bus urbà de Valls és gratuït per a tota la ciutadania. La Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament de Valls vol facilitar la mobilitat entre els diversos punts de la ciutat i millorar la connexió entre els barris.

Tot plegat té per objectiu reduir la despesa als viatgers i guanyar en sostenibilitat.

Accessibilitat

Els vehicles de servei ordinari estan totalment adaptats per facilitar l’accés de persones amb mobilitat reduïda* i dels cotxets de nadons. També disposen de senyals sonors d’avís de parada.

*Hi ha capacitat per una cadira de rodes en cada autobús.

Medi amient

El nostre compromís amb el medi ambient és ferm. Volem ser responsables amb l’entorn i és per això que els nostres autobusos compleixen la normativa vigent d’emissió de gasos, i també fan servir oli reciclat per lubrificar-se.

Tarifes

El servei de bus urbà de Valls és gratuït per a tota la ciutadania. La Regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Valls vol facilitar la mobilitat entre els diversos punts de la ciutat i millorar la connexió entre els barris. Tot plegat té per objectiu reduir la despesa als viatgers i guanyar en sostenibilitat.

Accessibilitat

Els vehicles de servei ordinari estan totalment adaptats per facilitar l'accés de persones amb mobilitat reduïda i dels cotxets de nadons. També disposen de senyals sonors d'avís de parada.

Medi ambient

El nostre compromís amb el medi ambient és ferm. Volem ser responsables amb l'entorn i és per això que els nostres autobusos compleixen la normativa vigent d'emissió de gasos, i també fan servir oli reciclat per lubrificar-se.

Per a qualsevol consulta, posa't en contacte amb nosaltres

Truca'ns:

977 60 12 62